Heinärengas sosiaalisessa mediassa

Renkaassa on vuosien mittaan usein ollut puhetta pitäisikö olla mukana sosiaalisessa mediassa kun suuri osa asiakkaistammekin siellä viihtyvät ja asioitaan hoitavat.

Facebookkiin emme kuitenkaan lähteneet, hyvien sivujen  hoitoon tarvitaan paljon aikaa ja resursseja ja viesteihin tulisi vastata melko nopeaan tahtiin. Mietimme asiaa ja totesimme koska renkaassa on monta erilaista tuottajaa, ei kukaan voi vastailla kaikkien puolesta ja kiireiseen sadonkorjuuaikaan on parempi keskittyä traktorin rattiin eikä profiilin päivittämiseen.

Rengas kuitenkin haluaa olla mukana tämän päivän menossa ja Instagram vastaa parhaiten toiveeseen kertoa meistä, mitä teemme ja ketä olemme, antaa vinkkejä hevosheinään liittyen, tunnelmia ja tilanteita.

:

Seuraa siis https://www.instagram.com/laatuheinarengas/
tuottajaesittelyitä, tietoa heinänteosta jne.

 KILPAILU

Tällä  hetkellä menossa kilpailu joka päättyy 10.3.2019

Seuraa meitä ja osallistu kilpailuun kuvallasi johon merkitset #laatuheinääkiitos

Arvomme 10 lippua HorseFair messuille Helsinkiin.

Instagram-kilpailun säännöt

Kilpailun järjestää Etelä-Suomen Laatuheinärengas ry.

Osallistumisaika alkaa 25.2.2019 ja päättyy 10.3.2019.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Instagrammissa tilin omaavat henkilöt tai yhteisöt.

Kilpailuun osallistutaan julkaisemalla kuva ja jakamalla se Instagramiin tunnisteella #laatuheinääkiitos.  Sama henkilö voi osallistua kilpailuun useammalla kuvalla, mutta yksi henkilö voi voittaa vain yhden palkinnon.

Kilpailun järjestäjällä on halutessaan oikeus käyttää kaikkia kilpailussa tunnisteella #laatuheinääkiitos jaettuja kuvia kilpailuun liittyvässä viestinnässään ja markkinoinnissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Kilpailun järjestäjän arpoo 10 lippua Helsingin HorseFair messuille. Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.

Kilpailun voittajille ilmoitetaan voitosta ja voiton vastaanottamista koskevista ohjeista joko voittaneen kuvan kommenttikentässä ja/tai Instagramin direct message–toiminnolla. Palkinnon voittajan tulee vahvistaa voittonsa vastaamalla viestiin. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) päivän kuluessa voittajan valinnasta, voittajan oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta ja kilpailun järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja.

Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin.

Kilpailun järjestäjä ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun toteuttamiseen ja voittajien yhteystietoja palkinnon toimittamiseen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Vastaa