Heinärengas sosiaalisessa mediassa

Renkaassa on vuosien mittaan usein ollut puhetta pitäisikö olla mukana sosiaalisessa mediassa kun suuri osa asiakkaistammekin siellä viihtyvät ja asioitaan hoitavat.

Facebookkiin emme kuitenkaan lähteneet, hyvien sivujen  hoitoon tarvitaan paljon aikaa ja resursseja ja viesteihin tulisi vastata melko nopeaan tahtiin. Mietimme asiaa ja totesimme koska renkaassa on monta erilaista tuottajaa, ei kukaan voi vastailla kaikkien puolesta ja kiireiseen sadonkorjuuaikaan on parempi keskittyä traktorin rattiin eikä profiilin päivittämiseen.

Rengas kuitenkin haluaa olla mukana tämän päivän menossa ja Instagram vastaa parhaiten toiveeseen kertoa meistä, mitä teemme ja ketä olemme, antaa vinkkejä hevosheinään liittyen, tunnelmia ja tilanteita.

:

Seuraa siis https://www.instagram.com/laatuheinarengas/
tuottajaesittelyitä, tietoa heinänteosta jne.

 KILPAILU

Tällä  hetkellä menossa kilpailu joka päättyy 10.3.2019

Seuraa meitä ja osallistu kilpailuun kuvallasi johon merkitset #laatuheinääkiitos

Arvomme 10 lippua HorseFair messuille Helsinkiin.

Instagram-kilpailun säännöt

Kilpailun järjestää Etelä-Suomen Laatuheinärengas ry.

Osallistumisaika alkaa 25.2.2019 ja päättyy 10.3.2019.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Instagrammissa tilin omaavat henkilöt tai yhteisöt.

Kilpailuun osallistutaan julkaisemalla kuva ja jakamalla se Instagramiin tunnisteella #laatuheinääkiitos.  Sama henkilö voi osallistua kilpailuun useammalla kuvalla, mutta yksi henkilö voi voittaa vain yhden palkinnon.

Kilpailun järjestäjällä on halutessaan oikeus käyttää kaikkia kilpailussa tunnisteella #laatuheinääkiitos jaettuja kuvia kilpailuun liittyvässä viestinnässään ja markkinoinnissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Kilpailun järjestäjän arpoo 10 lippua Helsingin HorseFair messuille. Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.

Kilpailun voittajille ilmoitetaan voitosta ja voiton vastaanottamista koskevista ohjeista joko voittaneen kuvan kommenttikentässä ja/tai Instagramin direct message–toiminnolla. Palkinnon voittajan tulee vahvistaa voittonsa vastaamalla viestiin. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) päivän kuluessa voittajan valinnasta, voittajan oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta ja kilpailun järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja.

Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin.

Kilpailun järjestäjä ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun toteuttamiseen ja voittajien yhteystietoja palkinnon toimittamiseen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

”ITE”-päivä 13.2.2019

Kerrankin haluttiin kokoontua viettämään päivää ilman isompia ohjelmia ja vierailevia puhujia, keskittyen tällä kertaa vain puhumaan laadukkaan heinän tekemisestä.
Ja puhetta riittikin aamusta iltapäivään, pääsimme tuotannossa perustamisvaiheen läpi pääosin. Joten ITE-päiville saataneen jatkoa jos käymme kaikki heinänteon vaiheet yhtä perinpohjin lävitse.
Ideana siis että jäsenet käyvät yhdessä keskustellen lävitse kunkin vaiheen, ideat ja ongelmat mitä mihinkin tuotantovaiheeseen liittyy. Kokemusta ja mielipiteitä tällä porukalla on ja varmasti jokainen sai jotain uutta kotiin viemisiksi päivästä.

Keskustelu eli ”ITE”-päivä Lopella Kaakkolan tilalla 13.2.2019

Vuoden 2018 Heinämies valittu

Vuoden 2018 Heinämies julkistettiin Helsingin maatalouskonemessuilla 16.11.2018. Onnittelut Seppo Kangas !

Vuoden 2018 Heinämieheksi on valittu Seppo Kangas ! Seppo on vuosien mittaan kulkenut paljon mukana heinärenkaan tilaisuuksissa. Tuottajien ja käyttäjien toiveita on kuunneltu aktiivisesti ja palvelu Seilab Oy:ssä, missä Seppo Kangas on toimitusjohtajana, on toiminut hyvin.
Seppo sai koko jäsenistön vahvan kannatuksen ja Vuoden Heinämies kunniataulu ja -hanko luovutettiin Sepolle Helsingin ensimmäisillä Maatalouskonemessuille perjantaina 16.11. juhlalavalla.

Mukana hankoa luovuttamassa oli vuoden 2017 Heinämies Harri Vinnamo (oik), renkaan asiamies Ville Alitalo Pro Agria Etelä-Suomi ja renkaan puheenjohtaja Anita Kaakkola.

Kunniahankoon on nyt lisätty 15. nimilaatta
Edellisien vuosien palkitut:
2017 laatuheinäntuottaja Harri Vinnamo
2016 yrittäjä, hevoskasvattaja Anu Julmala-Jäntti, Peruskallion tila
2015 laatuheinäntuottajat Aleksis Kyrö ja Siiri Kyrö
2014 tutkija Antti Suokannas, MTT Vakola
2013 laatuheinäntuottaja Kalevi Kuusela
2012 hevostalousasiamies Maarit Hollmén, MTK
2011 laatuheinäntuottaja Tomas Nordenswan
2010 rehtori Heikki Heiskanen, Hevosopisto
2009 laatuheinäntuottajat Anita ja Pekka Kaakkola
2008 tutkija Susanna Särkijärvi, MTT
2007 laatuheinäntuottajat Juha ja Sari Sivo perheineen
2006 laatuheinäntuottaja Erkki Heinonen
2004 erikoistutkija Markku Saastamoinen, MTT ( hanko luovutettiin talvella 2005)
2003 koneagrologi Markku Lappi, Maaseutukeskus