Järjestämme ja suosittelemme

Etelä-Suomen laatuheinärengas järjestää joka vuosi jäsenilleen tapahtumia, joista osaan toivotamme tervetulleeksi myös muun yleisön. Teemme opinto- ja ammattimatkoja ulkomaille, järjestämme heinäpäiviä, tutustumme yhdessä alan uutuksiin ja hankimme uutta tietoa. Tiedotamme jäsenillemme myös muista kiinnostavista ProAgrian ja muiden yhteistyökumppaniemme matkoista ja opintopäivistä.

Renkaan perinteisiin tapahtumiin kuuluvat heinäkauden avajaiset kesän kynnyksellä sekä ammattimatkat muun muassa Equitana-messuille Saksan Esseniin. Ilmoittelemme aika ajoin sivuillamme myös muista kiinnostavista tapahtumista, jotka saattavat kiinnostaa hevosenomistajia, tilanpitäjiä ja heinäntuottajia.

Rengas palkitsee joka kesä Vuoden heinämiehen. Lue lisää...


Tulevia tapahtumia

Seuraa ilmoittelua renkaan ja muiden järjestäjien tulevista tapahtumista tältä sivulta ja etusivun uutisista. 

Vuosikokous ja koulutusta renkaan jäsenille on luvassa viikolla 10 tai pian sen jälkeen. Seuraa ilmoittelua sähköpostissasi!

25.–28.3.2018 lähdemme ammattimatkalle Ruotsiin tutustumaan muun muassa heinäkuivureihin. Tiedustelut, lisätiedot ja ilmoittautumiset Erkki Laurilalle (arpalahti@pernio.salonseutu.fi tai 040 502 4032).

Katso matkakuvia

Kuvaesitys ja -albumi aukeavat uuteen välilehteen pikkukuvaa klikkaamalla.