Valtteri Mäki

HEINÄPÄIVÄ - heinää joka lähtöön

Hevosten ravitsemukselliset tarpeet ovat hyvin erilaisia. Rotu, koko, ikä, sukupuoli, aktiivisuus sekä yksilölliset ominaisuudet vaikuttavat siihen, kuinka paljon ja millaista ravintoa hevonen tarvitsee. Hoito, erityisesti ruokintakertojen lukumäärä, asettaa myös omat vaatimukset rehulle.

Heinäpäivä haluaa tarjota ratkaisun erilaisiin ruokintatarpeisiin. Pyrimme pitämään varastossa perusrehujen lisäksi sekä vapaaseen ylläpitoruokintaan soveltuvaa laihaa heinää että kovassa rasituksessa oleville hevosille tarkoitettua voimakkaasti energia- ja valkuaispitoista heinää.

Jatkossa saamme valikoimaamme myös erilaisia yrttejä sekä yrttiheinäseoksia. Tänä vuonna meillä on erä timotein ja siankärsämön seosta. Jos sinulla on ajatuksia tai toiveita tuotteiden osalta, ota yhteyttä!

Tilamme sijaitsee Hausjärvellä Kurun kylässä, 15 kilometriä Hyvinkäältä ja Riihimäeltä. Kuivan heinän kuljetukset tapahtuvat joko pakettiautolla (noin tuhat kiloa kerralla) tai kuuden metrin merikonteissa, joihin mahtuu noin neljä tonnia heinää kerralla. Säilöheinän toimitamme lähiseudulle traktorin vetämässä perävaunussa ja kauemmaksi kuorma-autolla.

Lue lisää tuotteista ja analyyseista Heinäpäivän kotisivuilta.

Heinäpäivä kiittää asiakkaitaan satokaudesta 2014–2015 ja toivottaa kaikille hyvää kesää!

Holmilantie 200
12240 Hikiä (Hausjärvi)

Puhelin:
0400 204 629 (Valtteri Mäki)

Sähköposti: valtteri.maki(at)kolumbus.fi

Vastaamme tiedusteluihin mieluiten sähköpostitse.

  • image
  • image
  • image