Ilmoittaudu Pietarin-matkalle 31.12. mennessä

 

Pietariin 10.–12.4.2014 tehtävän hevos- ja heinämatkan ilmoittautuminen jatkuu 31.12.2013 saakka. Varaa huhtikuun matkapäivät kalenteriisi nyt hyvissä ajoin ja ilmoittaudu matkalle ProAgrian sivuilla!

Allegro-junalla olemme parissa tunnissa jo Pietarissa. Lähdemme torstaiaamuna ja palaamme lauantai-iltana, kolme täyttä matkapäivää. 

Tutustumme maaseudulla asiantuntijoiden opastuksella paikalliseen rehuntuotantoon ja heinäkauppaan. Käymme Pietarin korkeatasoisilla talleilla katsomassa hevosten ruokintaan ja hoitoon liittyviä asioita. Pääsemme tutustumaan alan ammattilaisiin ja luomaan suhteita. 

Matka toteutetaan yhteistyössä ProAgria Etelä-Suomen kanssa. Matkalle lähtee asiantuntijatulkki, joka tuntee alan hyvin.

Ennakkoilmoittaudu nyt erikoismatkalle, jonka osallistujille hankimme ryhmäviisumin. Ennakkohinta on edullinen, noin 595 euroa. Lopullinen hinta riippuu palveluista ja varmistetaan, kun kohteet ja vastuullinen matkatoimisto on vahvistettu. Matka sisältää ryhmäviisumin, junaliput, majoituksen kahden hengen huoneessa (sis. aamiaiset), ruokailut, bussikuljetukset, retkikohteet, matkanjohtajien ja ammattioppaan palvelut sekä tulkkaukset.

Pidätämme oikeuden matkan, hinnan ja ohjelman muutoksiin. Tiedusteluihin vastaa heinärenkaan sihteeri Markku Lappi, markku.lappi@proagria.fi tai 0400 497 638.

Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan ammattimatkalle!

Etelä-Suomen laatuheinärengas
ProAgria Etelä-Suomi