Hevos- ja heinämatka Itävaltaan 2012 - ilmoittaudu nyt!

 

Tervetuloa jälleen huippumatkalle! Järjestämme

Hevos- ja heinämatkan Itävaltaan ja Welsin hevosmessuille
26.–29.4.2012

Itävalta on hieno hevosmaa, josta kaikki tuntevat Wienin Espanjalaisen ratsastuskoulun ja lipizzanhevoset. Mutta maasta löytyy paljon mielenkiintoista, johon tutustumme matkamme aikana. Ryhmämme muodostuu hevos- ja heinäihmisistä, joten joissakin kohteissa jakaannumme toiveittenne ja kiinnostuksenne mukaan kahteenkin ryhmään. Päivistä tulee antoisat ja tiiviit. Olemme varanneet myös lisäpäivämahdollisuuden osalle ryhmää: voit viettää vielä maanantain 30.4. tai vielä tiistain 1.5. Wienissä omatoimisesti.

Alustava matkaohjelma

Torstai 26.4.

Kokoontuminen on Helsinki-Vantaan lentoasemalla noin kaksi tuntia ennen lennon aikataulun mukaista lähtöä. Siirrymme lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen kautta lennon lähtöportille. Finnairin lento AY 765 Wieniin lähtee klo 8.25. Perille saavutaan klo 9.55 paikallista aikaa.
 
Lentokentällä on vastassa itävaltalainen bussi kuljettajineen Blaguss-yhtiöstä. Tutustumme Wienissä Itävallan Ratsastajainliiton toimintaan. Täältä lähdemme ajamaan kohti Linzin kaupunkia. Tutustumme hevostalliin toiveiden mukaan, esim. Pferdegestüt Auerbach, ja käymme Pöttingerin tehtaalla, jossa tehdään monenlaisia heinä- ja maatalouskoneita ym. Tutustumme heinäntuotantoon. Majoituspaikka Linzissä on Dom Hotel Linz, Baumbachstrasse 17, A-4020 Linz. Päivällä on yhteinen lounas.
 
Perjantai 27.4.
 
Aamiainen hotellissa. Lähdemme ajamaan kohti Stadl-Pauraa, joka vastaa Ypäjää ja on aivan mahtava paikka. Päivällä syömme lounaan. Täältä ajamme hevostenruokinta-automaatteja ja talleja valmistavalle Schaueriille, jossa myös tallikohde. Heinäntuottajille voidaan järjestää tutustuminen nurmenhoito, -täydennys ja -suorakylvölaitevalmistaja Einböckiin. Illalla vierailemme mahdollisesti vielä energisellä Loryhofin heinätilalla illastamassa. Tilaesittelyn yhteydessä saamme tutustua myös heinäsaunaan, hunajatuotantoon sekä energiantuotantoon (omakustanteinen).

 
Lauantai 28.4.

Aamiainen ja huoneiden luovutus. Menemme suoraan Welsin hevosmessuille (Käymme vielä matkalla Wieniin mahdollisesti tutustumassa Melkin mahtavaan luostariin ainakin ulkoapäin; kierros kestää tunnin.) Majoitumme kaupungin keskustassa Austria Trend Hotel Ananaksessa. Illalla on ohjelmallinen illallinen, esim. Austria Dinner Show, Ratkeller Wien.

Sunnuntai 29.4. 
 
Aamiainen, jonka jälkeen pakkaamme matkatavarat bussiin ja lähdemme Espanjalaiseen ratsastuskouluun eli Spanische Hofreitschuleen. Show alkaa klo 11 ja kestää noin 80 minuuttia. Sen jälkeen syömme lounaan. Kaupunkikierroksella tutustumme suomenkielisen oppaan johdolla kaupunkiin ja tärkeimpiin nähtävyyksiin. Tämän jälkeen tutustumme vielä mahdolliseen tallikohteeseen kaupungin ulkopuolella. Päivä päättyy Wienin lentokentälle noin kaksi tuntia ennen lennon lähtöä. Finnairin lento Helsinkiin AY 768 lähtee klo 19.10. Perille Helsinkiin saavutaan klo 22.35.
 
Matkan hinta
 
970,00 € / henkilö, kun ryhmässä vähintään 30 osallistujaa
 
Lisäpäiväpaikat
 
30.4.–1.5. 
Paluu Wienistä 1.5. Finnairin lennolla, lisämaksu 156,00 € / henkilö; hintaan sisältyy kahden yön majoittuminen Ananas-hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa ja paluulento Wien-Helsinki 1.5. HUOM! Lisäpäiväpaikkoja on rajoitetusti, ja ne varataan tilausjärjestyksessä.
 
Hintaan sisältyvät
- lennot Helsinki–Wien–Helsinki Finnairin turistiluokassa
- lentokenttäverot ja matkustajamaksut sekä vero (alv)
- ohjelman mukaiset bussikuljetukset
- kolmen yön majoittuminen jaetussa kahden hengen huoneessa
- aamiainen
- kaksi illallista ja kaksi lounasta ilman ruokajuomia
- opastettu kaupunkikierros Wienissä
- ammattiohjelma
- sisäänpääsy Pferde-Wels messuille
- Espanjalaisen ratsastuskoulun sisäänpääsymaksu
- matkanjohtajien palvelut
 
Hintaan eivät sisälly
- muut kuin yllämainitut ateriat
- ruokajuomat
- yhden hengen huone (lisämaksu 125 € / henkilö)
- matkavakuutus, jonka tekemistä suosittelemme
 
Hintaperuste
 
Hinta perustuu 2.12.2011 tiedossamme oleviin hinnastoihin ja viranomaismaksuihin.
Mikäli ne muuttuvat, pidätämme oikeuden vastaaviin muutoksiin. Lisäksi hinta edellyttää
vähintään 30 maksavan matkustajan ryhmää ja että varaukset saadaan tilauspäivänä
tehtyä tarjoustamme vastaavasti. Oikeus ohjelman muutoksiin pidätetään. FM Toursin
ehtojen mukaan myös peruutukset (ehdot saa pyydettäessä esim. sähköpostilla).
 
Ilmoittautumiset
 
Ilmoittautumiset 16.3.2011 mennessä Markku Lapille, ProAgria Häme, puh. 0400 497 638 tai sähköpostitse markku.lappi@proagria.fi. 
  
Tervetuloa matkalle mukaan!
 
Etelä-Suomen Laatuheinärengas
ProAgria Häme