Tuottaja: muista päivittää kevään rehutilanteesi

 

Uuden satokauden lähestyessä moni renkaan jäsenistä on myynyt edellisvuoden rehut loppuun. Pyydämmekin tuottajia tarkistamaan, että maininnat rehujen saatavuudesta tai varastotilanteesta ovat ajan tasalla. Myös pienistä vapaista tai vapautuneista eristä kannattaa päivittää tiedot omalle sivulle, jotta asiakkaat löytävät ne tuottajat, joilla vielä on tarjottavaa ennen uutta satokautta.

Rehun ostajat ovat myös toivoneet, että tuottajakortissa mainittaisiin, jollei tuottajalla ole tällä hetkellä mahdollisuutta ottaa uusia asiakkaita. Rehujen saatavuudesta kannattaakin päivittää sivuille edes karkea arvio: onko rehua vapaana lainkaan ja onko uusille asiakkaille mahdollisesti tilaa nyt tai uuden satokauden alkaessa.

Jäsenet pääsevät päivittämään omia tietojaan kirjauduttuaan sisään omalla käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan. Jos olet unohtanut jommankumman, lue ohjeet salasanan tai tunnuksen palauttamisesta. Jos tarvitset apua päivityksissä tai tuottajatietojen muotoilussa, ota yhteyttä Johanna Viitaseen (johanna@kaarne.net tai puh. 045 1333 001, miel. ma-ke klo 8-10). Voit jättää avuntarpeestasi myös yhteydenottopyynnön nettisivujen palautelomakkeella.

Päivitysapu tuottajan omien sivujen pienten muutosten kanssa on jäsenille maksutonta.